Modele usoare de cusut pe etamina

Ca să nu se plictisească, mi-am făcut de lucru lângă El cu o bufniţă. Modelul mi-a plăcut foarte mult, Dar PE etamină ar fi ieşit mult prea Mare pentru un Mărţişor, şi nu Era intenţia MEA. Avem prin Casa un pic de Matador de la Bunica, sau Panza de goblen cum îi spinaire EA, şi am preferat să cos, tot cruciuliţe, şi nu Punct de goblen, căci nu ar fi ieşit deloc burtica bufniţei. AM început cu MODELE foarte folosind simple Petice MICI de etamină. Rând complet, apoi tablă de Şah, şi în cele DIN urmă am trecut la MODELE cu legendă. Îmi amintesc că buburuza un fost prima. AM lucrat peste iarna căsuţe, brăduţi, fulgi de Nea, clopoţei… DIN păcate nu am modelele pentru toate. AM pregătit pentru a putea fi résur (couleur, Dar am codificat culorile, pentru un Print Alb-Negru), şi îl puteţi descărca de aici. Modelele noastre sunt pregătite pentru mărţişoare. Andrei a pregătit o maşinuţă, pentru un souscrit la care am înţeles că trimit toti colegii.

Nu îi place să coasă, Dar e prima dată Când une cusut singur tot. Timp de Două Ore şi-a făcut de lucru, mai venea să-l ajut Când i se încurca aţa, sau Când trebuia să o schimbe. AM cusut cu FIR de Bumbac – ghem MIC, Cu pisicuță, se găsesc în mercerii (Dacă Găsiți o Mercerie), și cu un AC de mărgele, sau AC foarte subțire. Matador se găsește, la metru, în București a Rămas magazinul Obor ca sursă de aprovizionare pentru astfel de materiale. Suportul métallique pentru broșe este achiziționat tot de la accesorii, prețurile variază între 1 și 2 Lei, în funcție de dimensiune. Cele din imaginea de mai jos au diametrul de 3cm și au, PE lângă Acul de broșă, și o agrafă. Simplu de cusut şi pentru un Copil fără prea multă experienţă, puişorul PE etamină are nevoie de cel mult Două Ore consacrer. AM cusut cu IRIS, EA puişorul, eu un iepuraş, şi de Data aceasta am fost foarte mândră de EA, pentru că a înţeles cum să urmeze modelul, cum să numere cruciuliţele. Ca de obicei, m-am apucat și toamna aceasta de cusut felicitări pentru blog.

Aveam un motiv în plus – atelierul pe care urma să-l am la Târgul de carte și pentru care aveam nevoie să Testez Naomi MODELE simple, accesibile copiilor. Modelele propuse de ultimul numar al colecției idei Creative nu erau chiar pentru începători absoluți… așa că am luat Acul și am început să încerc să văd ce IESE. Ca să putem Trece de la carton la etamină, AM realizat întâi modelul PE hârtie, pentru a ne putea obişnui cu muştele.